Αν ακολουθείς την Πόπη Τσαπανίδου στα σόσιαλ μίντια, ξέρεις ήδη ότι οι δημοσιεύσεις της -στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον- ξεχειλίζουν θετική ενέργεια. Γνωρίζεις επίσης, ότι που και που επιλέγει μέσα από τα δικά της βιώματα να περνάει μηνύματα επίκαιρα, σύγχρονα, ακόμη και συγκινητικά όταν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να το κάνει.

Κάτι αντίστοιχο πέτυχε μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, με την οποία μας δίνει κουράγιο και κίνητρο να συνεχίσουμε παρά τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουμε, αφού κι εκείνη τα κατάφερε στο παρελθόν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μεταξύ άλλων την ακούμε να λέει:

«Σε όλες εσάς εκεί έξω, που σκοντάφτετε σε «όχι δεν μπορείς» «σιγά μην τα καταφέρεις» «δεν πρέπει να είσαι έτσι»: μην ακούτε κανέναν. Μόνο την ψυχή σας. Αυτή ξέρει αν θέλετε. Και αν θέλετε, μπορείτε. Τόσο απλά. Μονόδρομος. Προσπαθώ να μη θυμάμαι όλες εκείνες τις φορές που βρέθηκαν στον δρόμο μου άνθρωποι-εμπόδια. Εκείνες τις φορές που άκουγα πίσω από την πλάτη μου να λένε «σιγά μην τα καταφέρει η χήρα!» Προσπερνούσα πάντα. Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Μέσα μου όμως ήξερα πως θα τα καταφέρω εγώ και τα κορίτσια μου. Στην πορεία κατάλαβα πως συνήθως είναι η προβολή του εαυτού μας στους άλλους που μας κάνει καλούς ή κακούς στον κοινωνικό μας περίγυρο. Συνεχίζω να κοιτώ μπροστά με χαμόγελο. Γιατί χαμογελώντας προς τα έξω, στέλνω γλύκα και ζεστασιά στην δική μου ψυχή πρωτίστως. Χαμογελάστε. Το χαμόγελο μας είναι η δύναμή μας…»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below