Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι «η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός», προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα και βρίσκεται αντιμέτωπος με το χάσμα των γενεών όταν το παιδί του μπαίνει στην εφηβεία, ίσως και πολύ νωρίτερα. Γιατί, όπως λένε, πλέον τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, καθώς έρχονται σε επαφή με όλο αυτόν τον πλούτο των ερεθισμάτων καθημερινά.

Αυτή την εμπειρία, της επαφής με το χάσμα των γενεών, είχε και η Reese Witherspoon, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με μια «άγνωστη» λέξη που χρησιμοποίησε η κόρη της. Βιντεοσκόπησε τον εαυτό της, ενώ αναζητούσε την ερμηνεία της στο Urban Dictionary, και η έκφραση περιέργειας και σύγχυσης στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram είναι χαρακτηριστική. Η 46χρονη ηθοποιός είναι όλοι οι γονείς που αντιμετωπίζουν το χάσμα των γενεών μέσα από τα παιδιά τους.

H Witherspoon έχει τρία παιδιά: την 23χρονη Ava Phillippe και τον 18χρονο Deacon Phillippe με τον πρώην σύζυγό της, Ryan Phillippe, καθώς και τον 9χρονο Tennessee James Toth με τον Jim Toth, με τον οποίο είναι τώρα παντρεμένη.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Reese Witherspoon:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below