Η Ρούλα Ρέβη, ο σύντροφός της, Αποστόλης Τότσικας, και η μητέρα του, Χριστίνα Τότσικα, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Λεωφορείον ο Πόθος», όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η εμφάνιση της Ρούλας Ρέβη αποπνέει πολυτέλεια χάρη σε κάποια κομμάτια-κλειδιά, με πρωταγωνιστή το πράσινο τοπ με τη δερμάτινη υφή. Δεν έχει σημασία αν είναι φυσικό το δέρμα για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα: Θα το εξασφαλίσουμε ακόμα και με ένα faux, το οποίο μάλιστα είναι πιο οικονομικό και σίγουρα πιο οικολογικό. Το λουκ της φωτογράφου συμπληρώνουν ένα χρυσό κολιέ, μαύρο γιλέκο και μαύρο παντελόνι.

Το μήνυμα της προωρότητας

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν μαζί εξάχρονα δίδυμα, τα οποία γεννήθηκαν πρόωρα. Πρόσφατα μάλιστα η μητέρα τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, είχε μοιραστεί ένα μήνυμα στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει έγκυος:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωροτητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

»Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς, δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ, σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!».

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη, του Αποστόλη Τότσικα και της μητέρας του, Χριστίνας:

NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below