Πριν από λίγες μέρες, το όνομά της ήρθε στην επικαιρότητα του λάιφσταϊλ μετά την ασυνήθιστη, ομολογουμένως, απόφασή της να μοιραστεί στα social media την είδηση ότι πήρε διαζύγιο από τον Θανάση Πανουργιά. Κατόπιν η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, συνέχισε να χρησιμοποιεί το Instagram ώς συνήθως: παρουσιάζοντας λουκ, συχνά αντισυμβατικά.

Σε ένα από αυτά προτείνει τον πιο κουλ, ίσως, τρόπο να φορέσουμε τον κορσέ, ένα αξεσουάρ που έχει συνδεθεί διαχρονικά με τη γυναικεία κομψότητα αλλά και με την καταπίεση. Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας τον φόρεσε πάνω από μαύρο T-shirt και τζιν παντελόνι, μια στιλιστική επιλογή που άνετα επιτρέπει, άλλωστε, η skinny σιλουέτα της.

Η παράξενη ανακοίνωση του διαζυγίου

Η ανακοίνωση του διαζυγίου της έγινε με την εξής λεζάντα στο Instagram: «Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ».

«Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο)».

Ο διευθυντής του περιοδικού «OK!» Νίκος Γεωργιάδης όμως έχει πληροφορίες τις οποίες μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι, μετά την κρίση στη σχέση τους η οποία οδήγησε σε διαζύγιο: «Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below