Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για μια σημαντική περίσταση: Ο μουσικός ανέβηκε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για μία και μοναδική εμφάνιση μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Η σύντροφός του ήταν εκεί, απαθανατίζοντας τη βραδιά μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που στη συνέχεια μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram. Στην πρώτη, μάλιστα, κρατάει αγκαλιά τον αγαπημένο της και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Η ηθοποιός φοράει μαύρο πανωφόρι, αλλά είναι κυρίως η τσάντα της που αναβαθμίζει την εμφάνιση, προσθέτοντάς της πολυτέλεια, μια μαύρη σε μίντι μέγεθος, με επένδυση και αλυσίδα.

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα: «Χθες ήταν μια σπουδαία βραδιά! Μακάρι όλοι μας να έχουμε στη ζωή μας κάτι που αγαπάμε τόσο πολύ όσο αγαπάει ο Κωστής τη μουσική! @maraveyas είμαι πολύ περήφανη για εσένα, με συγκινείς και σε θαυμάζω απεριόριστα Συγχαρητήρια @thessalonikicitysymphorchestra είστε σπουδαίοι!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below