Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι η προσωπική ζωή της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez. Μετά τις πρόσφατες φήμες χωρισμού ήρθε η διάψευση και σήμερα μια επίσημη ανακοίνωση που λέει ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά μετά από 4 χρόνια.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην αθλητής δεν είναι πια ζευγάρι και όπως υποστηρίζουν στην κοινή τους δήλωση είναι καλύτερα να μείνουν φίλοι. “Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η κοινή ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

“Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ό ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές κι επιχειρήσεις. Ευχόμαστε ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά μας το καλύτερο. Με σεβασμό σε εκείνα, το μόνο επιπλέον σχόλιο που θα πρέπει να κάνουμε είναι ευχαριστούμε όλους όσοι μας έστειλαν γλυκά μηνύματα κα στήριξη”.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη φήμη της διάλυσης του αρραβώνα της Lopez, όταν εκείνη μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Instagram της χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below