Ήρθε η στιγμή που οι fashionistas περίμεναν με αγωνία: Από τις 31/03 η collection Iris Apfel x H&M διατίθεται προς πώληση. Για το λανσάρισμά της διοργανώθηκε στην αθηναϊκή γκαλερί Breeder ένα exclusive art event exhibition για καλό σκοπό. Δώδεκα καλλιτέχνες, εμπνεόμενοι από το bold στυλ της Iris Apfel και τη χρωματική παλέτα της συλλογής, δημιούργησαν και παρουσίασαν μια γκάμα έργων σε καμβά, μεταξοτυπίες, γλυπτά, digital installations και τρίπτυχα compositions.

Συμμετείχαν οι Κορωνιού Αγγελιάννα, Λώλος Βασίλης, Μανουσάκη Αγγελική, Μέγκουλας Ιάσονας, Ορφανίδου Υλένια, Πανταζέλου Γεωργία, Παπαηλιοπούλου Παυλίνα, Ρουμελιώτη Κορίνα, Στανέλλος Κωνσταντίνος, Τσαμούρης Αλέξανδρος και Φωκέας Σωτήρης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων τους θα διατεθούν ως δωρεά στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Π.Ε.Α.Ν.Δ μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», υπό τη μορφή υποτροφίας στη «Σχολή Βακαλό Art & Design» για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Δώδεκα καλλιτέχνες, εμπνεόμενοι από το bold στυλ της Iris Apfel και τη χρωματική παλέτα της συλλογής, δημιούργησαν και παρουσίασαν μια γκάμα έργων. NDP

Σε αυτό το event, αφιερωμένο στην υπεραιωνόβια influencer που ξεχειλίζει από χρώμα και πάθος, δεν θα άξιζε τίποτα λιγότερο από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Αθήνας. Πράγματι, ο ανταγωνισμός υπήρξε μεγάλος ανάμεσα στις επώνυμες που έδωσαν το «παρών» στην γκαλερί.

Για τη συλλογή Iris Apfel x H&M

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική αντίθεση των μοτίβων, φορέστε ένα χαοτικά μαγευτικό ουράνιο τόξο και προσθέστε άφθονα εντυπωσιακά αξεσουάρ. Όλα έχουν να κάνουν με την πληθωρική νοοτροπία. Λουλούδια, κρόσσια και βάτραχοι, λοβοί μπιζελιών, στάμπες και πέρλες, σκαθάρια, καρφίτσες και φιόγκοι, αλυσίδες, φυλαχτά και χρώματα συνθέτουν μια απίστευτα φανταχτερή μόδα που εφαρμόζει στην πράξη το σλόγκαν της 100χρονης Instagramer που την υπογράφει: «Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο».

Η νέα συλλογή εφαρμόζει στην πράξη το σλόγκαν της 100χρονης Instagramer που την υπογράφει: «Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο». NDP

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του event:

Τόνια Σωτηροπούλου. NDP
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ζενεβιέβ Μαρί. NDP
Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας. NDP
Αναστασία Τσιλιμπίου. NDP
Τζένη Θεωνά. NDP
Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου. NDP
Τάμτα. NDP
Τζωρτζίνα Λιώση. NDP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below