Η Hailey Bieber είχε γενέθλια και ο σύντροφός της, Justin, της ευχήθηκε με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με σειρά φωτογραφιών από την καθημερινότητά τους.

Όπως της έγραψε στη λεζάντα: «Στην αγαπημένη μου εορτάζουσα. Η καρδιά μου σου ανήκει. Τα μάτια μου σού ανήκουν, τα χείλη μου σου ανήκουν. Είμαι δικός σου. Νιώθω ευλογημένος που είμαι δικός σου. Είσαι το για πάντα μου. Από τότε που έγινες γυναίκα μου, η ζωή μου άρχισε να έχει περισσότερο νόημα. Ποτέ δεν θα σταματήσω να σε αγαπάω. Ποτέ δεν θα σταματήσω να σε κρατάω και ποτέ δεν θα σταματήσω να σε προστατεύω. Εσύ, η βασίλισσά μου, είσαι για μένα πολύ παραπάνω από αρκετή και θα ξοδέψω την κάθε μέρα της ζωής μου για να σε κάνω να νιώθεις ότι κατέχεις αυτή τη θέση στη ζωή μου. Όπως θα έλεγε και η γιαγιά σου, με την πορτογαλική προφορά της, “ happy bursday baby”, θα σε αγαπάω μέχρι το τέλος του χρόνου και πιο μετά».

«Η καρδιά μου σου ανήκει. Τα μάτια μου σού ανήκουν, τα χείλη μου σου ανήκουν. Είμαι δικός σου. Νιώθω ευλογημένος που είμαι δικός σου. Είσαι το για πάντα μου».

Πρόσφατα το ζευγάρι γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο του γάμου του. Με αυτή την αφορμή, η Hailey είχε μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Νέα Υόρκη στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 σε στενό κύκλο.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Justin Bieber:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below