Η Julia Fox κοιμάται με τον 2χρονο γιο της και δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της στα σχόλια που δέχεται. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ξεναγεί το κοινό στο διαμέρισμά της και όταν φτάνει στο δωμάτιο του γιου της, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Peter Artemiev, αναφέρει πως δεν το χρησιμοποιεί καθόλου, αφού προτιμά να βρίσκεται στο δωμάτιο της μητέρας του.

«Θέλει να είναι συνέχεια στο δωμάτιο της μαμάς. Δεν κοιμάται καν στο δωμάτιό του. Κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου. Ναι, κοιμόμαστε μαζί. Κάντε μου μήνυση, δεν με νοιάζει τι θα πείτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο για τα σχόλια που πιθανώς θα δεχτεί από διάφορους χρήστες.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound – Julia fox

Προφανώς το επισήμανε καθώς οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως ένα παιδί δεν πρέπει να κοιμάται με τους γονείς του, αλλά μόνο του. Ή ότι ίσως έτσι, το κακομαθαίνει. Στη συνέχεια του βίντεο, η ηθοποιός κατευθύνεται στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, τα οποία μάλιστα, είναι λίγο ακατάστατα και αναφέρει στην κάμερα: «Θα σας κάνω μια ξενάγηση στο διαμέρισμα. Εντάξει, ίσως δεν τα πάω τόσο άσχημα. Μη με κρίνετε. Ξέρω ότι είναι πραγματικά ακατάστατο».

«Για μένα, προσωπικά, απλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές επιδείξεις πλούτου. Με κάνουν να αισθάνομαι νευρική. Ξέρετε, ειδικά οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά μεγάλα σπίτια… είναι μεγάλη σπατάλη, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άστεγοι σε αυτή τη χώρα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below