Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει να ερμηνεύει τον μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» και σε μια νέα παράσταση στο Θέατρο Λαμπέτη δέχτηκε την επίσκεψη της Κάτιας Δανδουλάκη και της Κατιάνας Μπαλανίκα. Κατερίνα Διδασκάλου και Κάτια Δανδουλάκη πόνταραν στη μονοχρωμία και συγκεκριμένα στο διαχρονικά καλοκαιρινό και ασφαλές λευκό.

Η Κατερίνα Διδασκάλου το φόρεσε σε ένα λευκό, αέρινο φόρεμα, συνδυάζοντάς το με πέδιλα με μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που παραπέμπει σε κλαδιά ελιάς ή στον κότινο, το πλεγμένο στεφάνι των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας. Η Κάτια Δανδουλάκη επέλεξε ένα κοστούμι παντελόνι-τοπ-σακάκι, που σε ένα άλλο χρώμα ίσως να έδειχνε υπερβολικό, αλλά στο λευκό φαίνεται καλοκαιρινό και ταυτόχρονα σοφιστικέ.

Το έργο «Η πόρνη από πάνω» κοντεύει να συμπληρώσει μία δεκαετία θεατρικής παρουσίας και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της με μια τελευταία καλοκαιρινή περιοδεία. Αφηγείται την ιστορία μιας νοικοκυράς, της Ερατούς, που ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη.

Δες τις Κατερίνα Διδασκάλου και Κάτια Δανδουλάκη με την Κατιάνα Μπαλανίκα:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below