Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, οι θαυμαστές τους και τα media άρχισαν να κάνουν προβλέψεις για το όνομα. Πώς θα βαφτιστεί η κόρη του ζευγαριού; Φαίνεται πως υπάρχει ένα πιθανό σενάριο που στηρίζεται σε κάτι που είχαν πει το 2019, όταν περίμεναν να έρθει τον κόσμο ο πρωτότοκος γιος τους, ο Archie.

Τότε, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν επισκεφτεί την πόλη Μπίρκενχεντ όπου άκουσαν πολλές προτάσεις ονομάτων από μικρούς μαθητές. Ένα 7χρονο κορίτσι που ονομαζόταν Megan Dudley μίλησε στην Meghan Markle κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και διαπίστωσε ότι οι φίλοι και των δύο τις φωνάζουν “Meg”. Επίσης, πρότεινε και ονόματα. “Την ρώτησα αν θα βάφτιζε τo μωρό της Amy αν ήταν κορίτσι και είπε ‘Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα, μου αρέσει. Θα το σκεφτώ'”, είχε εξομολογηθεί η μικρή

Κατά τη διάρκεια της ίδιας βασιλικής υποχρέωσης, ο Harry έδειξε ενδιαφέρον και για το όνομα “Lily” ρωτώντας μια μητέρα πώς γράφεται το λουλουδένιο όνομα της κόρης της. Σε άλλη εκδήλωση, στη Μελβούρνη, το 2018 το ζευγάρι γνώρισε μια γυναίκα που είχε δώσει στο μωρό το όνομα Harriet που είναι η θηλυκή εκδοχή του ονόματος του πρίγκιπα. Είχε δηλώσει μάλιστα ότι ο Harry είχε ενθουσιαστεί με το όνομα αυτό.

Στις κορυφαίες επιλογές των θαυμαστών του πριγκιπικού ζεύγους είναι και το όνομα “Diana” από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και μητέρα του Harry. Πόσες πιθανότητες όμως υπάρχουν για αυτό; Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six είναι κάπως απίθανο να συμβεί: “Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι θα την έκανε μεγαλύτερο στόχο για τα media και θα αύξανε αισθητά το δημόσιο ενδιαφέρον στη ζωή του παιδιού”.

“Ό,τι και να πιστεύει ο καθένα, ο Harry και η Meghan δίνουν μεγάλη σημασία στην ιδιωτικότητά τους και θέλουν να θωρακίσουν τα παιδιά τους από την έντονη πίεση των media την οποία έχουν υποστεί οι ίδιοι”, αναφέρει η ίδια πηγή. Το ότι δεν σκέφτονται να είναι το όνομα της κόρης τους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να της το δώσουν ως το μεσαίο όνομά της. Που πάλι προκύπτει ένα μικρό θέμα αφού το έχει η 5χρονη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, πριγκίπισσα Charlotte. Η ανάγκη τους να αποφύγουν οποιαδήποτε άλλη σύγκριση με τον δούκα και τ δούκισσα του Κέιμπριτζ μάλλον θα καθορίσει την απόφαση να μην το αξιοποιήσουν.

Τέλος, λίγο μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου το site Ladbrokes άρχισε να αναφέρει ότι θα επιλέξουν το όνομα Philippa. Το τελευταίο διάστημα όμως οι πιθανότητες για αυτό ολοένα και μικραίνουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below