Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Μαρέβα Μητσοτάκη προέρχονται από το ταξίδι του ελληνικού πρωθυπουργικού ζεύγους στη Νέα Υόρκη, με κορυφαία στιγμή τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden. Για την περίσταση, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα σκουρόχρωμο σοφιστικέ σύνολο που αποτελεί την πιο safe επιλογή για επίσημες εμφανίσεις, το οποίο αποτελείτο από τοπ σε σατέν υφή σε συνδυασμό με πλισέ φούστα.

Στη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού η Μαρέβα Μητσοτάκη μοιράστηκε, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες και λεζάντα στα ελληνικά και τα αγγλικά, τη δυνατή εμπειρία της επίσκεψής τους στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης

Στη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού η Μαρέβα Μητσοτάκη μοιράστηκε, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες και λεζάντα στα ελληνικά και τα αγγλικά, τη δυνατή εμπειρία της επίσκεψής τους στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης, στο μνημείο που έχει δημιουργηθεί για τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Όπως έγραψε σχετικά:

«Ο ήχος των νερών που ρέουν ασταμάτητα, τα χιλιάδες σκαλισμένα ονόματα αθώων ανθρώπων και τα λουλούδια που αφήνουν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες στο “σημείο μηδέν” φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Σ’ αυτό το σημείο θάφτηκαν τα όνειρα μικρών και μεγάλων. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε και να θυμόμαστε.

»Almost 3000 innocent people lost their lives on September 11th. It is a great honor to visit the memorial at Ground Zero (Σχεδόν 3.000 αθώοι έχασαν τη ζωή τους την 11η Σεπτεμβρίου. Είναι μεγάλη τιμή μας η επίσκεψη στο μνημείο του Σημείου Μηδέν)».

Δείτε τις αναρτήσεις της Μαρέβα Μητσοτάκη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below