Προσωπική υπόθεση έχει γίνει για τη Μαρίνα Βερνίκου η προώθηση των ελληνικών νησιών. Η επιχειρηματίας και φωτογράφος δεν επισκέπτεται απλά τα νησιά του Αιγαίου αλλά φροντίζει και να τα διαφημίσει μέσα από τα social media τους τα οποία έχουν τεράστια απήχηση. Μετά από την ξενάγηση που μας έκανε στη Μήλο μέσα από τις φωτογραφίες της, τις εντυπωσιακές λήψεις στα Κουφονήσια και τις πόζες της με μαγιό σε Σίφνο και Μύκονο, σειρά είχε η Σαντορίνη.

Η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με την παρέα της -στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κουμπάροι της, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα– και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να μας δείξει τις ομορφιές του. Με ένα βίντεο στο οποίο σημείωσε στη λεζάντα “1001 για να επισκεφτείς την Ελλάδα” μας παρουσιάζει πανοραμικά τα τοπία της Σαντορίνης.

View this post on Instagram

1001 reasons to visit Greece

A post shared by Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) on

Λίγα 24ωρα αργότερα μοιράστηκε και μία από τις αγαπημένες της δραστηριότητες στο νησί που ήταν η ιππασία στη θάλασσα. Δεν ξέρουμε αν χρειάζεσαι κι άλλους λόγους για βάλεις τη Σαντορίνη στη λίστα με τα νησιά που θα (ήθελες να) πας.

View this post on Instagram

Here comes the sun

A post shared by Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below