Η εβδομάδα ξεκίμησε μαζί με την αγωνία των τηλεθεατών για το αποψινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Καταιγιστικές θα είναι για μία ακόμη φορά οι εξελίξεις και οι κάτοικοι του χωριού Διαφάνι θα περάσουν νέες περιπέτειες. Αυτό που τους στοιχειώνει όμως περισσότερο από όσα τραγικά συμβαίνουν στο παρόν είναι αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια στα επόμενα επεισόδια.

Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στο γιο του για τη σχέση που είχε με την μαμά των κοριτσιών. Τώρα ο Λάμπρος  ξέρει τον λόγο που ο πατέρας του τον εμπόδιζε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την μεγάλη κόρη της οικογένειας Σταμίρη. Τι θα κάνει τελικά όμως ο δάσκαλος με την υπόσχεση που έχει δώσει στην Ελένη;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο πατέρας του όμως αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει.

Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εκβιασμό του Κωνσταντή. Το παρελθόν συνεχίζει να τον στοιχειώνει. Τι θα γίνει, όμως, όταν η Αγορίτσα ακούσει αυτά για τα οποία κατηγορεί τον πατέρα του ο Κωνσταντής; Η Αγορίτσα πλησιάζει την Άνετ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

Τέλος, η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο, και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below