Ποιους άντρες θεωρεί τους ομορφότερους στον κόσμο ένας από τους ομορφότερους άντρες στον κόσμο; Αυτή η ερώτηση έγινε στον Brad Pitt σε νέα συνέντευξη που παρέθεσε στη Vogue, με κάποιες απαντήσεις του να είναι πιο αναμενόμενες και άλλες να εκπλήσσουν.

Όπως είπε, λοιπόν, ο γοητευτικός σταρ της ταινίας «Once Upon a Time» και άλλων εμβληματικών παραγωγών του Χόλιγουντ, «ο πρώτος που θα σκεφτόμουν είναι ο Paul Newman. Γιατί μεγάλωσε με χάρη. Και, όπως λέγεται, ήταν ένα αληθινά ξεχωριστό, γενναιόδωρο, θερμό και αυθεντικό πλάσμα».

«O πρώτος που θα σκεφτόμουν είναι ο Paul Newman. Γιατί μεγάλωσε με χάρη. Και, όπως λέγεται, ήταν ένα αληθινά ξεχωριστό, γενναιόδωρο, θερμό και αυθεντικό πλάσμα»

Ο ίδιος συνέχισε αναφέροντας, φυσικά, τον φίλο του, με μια δόση χιούμορ: «Αν θα έπρεπε να επιλέξω κάποιον από τους σύγχρονους, είναι ο γ****λης ο George Clooney, γιατί όχι; Γιατί τον βγάζω συνέχεια έξω και με βγάζει συνέχεια έξω».

Με αφορμή, μάλιστα, το λανσάρισμα της δικής του συλλογής καλλυντικών, Le Domaine Skincare, εξέφρασε το θαυμασμό του για την πρώην του, Gwyneth Paltrow: «Λατρεύω ό,τι έχει κάνει με το Goop. Είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη, που έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε ανέκαθεν και αποτελεί για εκείνη μια δημιουργική διέξοδο. Μάλιστα, αν το καλοσκεφτώ, μάλλον ήταν η πρώτη που με έπεισε να πλένω δύο φορές την ημέρα το πρόσωπό μου… νομίζω δηλαδή».

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below