Η Κρήτη και η Τήνος είναι τα δύο νησιά που Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Το πρώτο γιατί είναι ο τόπος καταγωγής της οικογένειας του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη και το δεύτερο γιατί είναι συνδεδεμένο με τη δική της καταγωγή.

Τις ημέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο τις περνά στα Χανιά. Φροντίζει όμως παράλληλα με την χαλάρωση και την ξεκούραση των διακοπών να απολαμβάνει και πολιτιστικές δραστηριότητες. Κάπως έτσι βρέθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων για να θαυμάσει έργα από τη μόνιμη συλλογή σε επιμέλεια του εικαστικού Δημήτρη Ανδρεάδακη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να κάνει έναν κομψό χρωματικό συνδυασμό για την επίσκεψή της στην Πινακοθήκημε μαύρο παντελόνι και χακί πουκάμισο. Φυσικά ξεναγήθηκε στο χώρο φορώντας προστατευτική μάσκα.

“Θερμά συγχαρητήρια στην Αθήνα Γιαννουλάκη και σε όλη την ομάδα που με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν έναν χώρο φιλόξενο για το επισκέπτη, καθιστώντας τη πινακοθήκη σημείο αναφοράς” έγραψε μετά την επίσκεψή της ανεβάζοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

View this post on Instagram

Στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων παρουσιάζονται έργα από τη μόνιμη συλλογή σε επιμέλεια του εξαιρετικού εικαστικού Δημήτρη Ανδρεάδακη. Θερμά συγχαρητήρια στην Αθήνα Γιαννουλάκη και σε όλη την ομάδα που με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν έναν χώρο φιλόξενο για το επισκέπτη, καθιστώντας τη πινακοθήκη σημείο αναφοράς. #mustvisit #chania #crete _ Excellent exhibition at Chania Municipal Art Gallery based on a selection of paintings from its permanent collection. Congratulations to all! Great teamwork! Must Visit.

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below