Ο Danny DeVito έκανε μια νέα, δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς της Disney+, «Willow», μαζί με την κόρη του, Lucy DeVito. Ο 77χρονος και η 39χρονη μοιράζονται την αγάπη για την υποκριτική, καθώς και η Lucy είναι ηθοποιός, αλλά και εξωτερική ομοιότητα, όπως μπορεί να δει κάποιος από τις φωτογραφίες.

Η Lucy επέλεξε για την περίσταση το little black dress, ένα φόρεμα-σταθερή αξία για μικρόσωμες γυναίκες, σε μια wrap, ωστόσο, εκδοχή, με σχέδιο που παραπέμπει στο κλασικό γιλέκο. Ένα total black look έκανε και ο πατέρας της, που πόζαρε αγκαλιά με την αγαπημένη του κόρη.

Η Lucy είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του DeVito με τη Rhea Perlman, με την οποία παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1982. Το ζευγάρι χώρισε, επανασυνδέθηκε και ξαναχώρισε μέσα στα χρόνια, ακολουθώντας οριστικά διαφορετικούς δρόμους τον Μάρτιο του 2017. Μαζί έχουν δύο ακόμα παιδιά, τη 37χρονη Grace και τον 34χρονο Jacob.

Η τηλεοπτική σειρά «Willow» βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1988, με δημιουργό τότε τον George Lucas των «Star Wars». Αφηγείται μια ιστορία φαντασίας όπου ένας μάγος αποφασίζει να σώσει τη ζωή ενός παιδιού που διώκεται από μια βασίλισσα. Σύμφωνα με την περιγραφή της νέας παραγωγής: «Ο Willow ηγείται μιας ομάδας περιθωριακών ηρώων σε μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης, όπου διασχίζουν έναν κόσμο πέρα από την πιο τρελή φαντασία τους».

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Danny DeVito και της κόρης του, Lucy:

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below