Από τις αναρτήσεις της οικογένειας Beckham είχαμε καταλάβει ότι έχουν μπει σε mood καλοκαιρινών διακοπών αλλά δεν θέλησαν να μας αποκαλύψουν που βρίσκονται. Μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες paparazzi και τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου να μιλούν για τις διακοπές του David Beckham στην Ελλάδα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες ο 45χρονος σταρ φαίνεται να απολαμβάνει τις βουτιές του με το Versace μαγιό του μαζί με τους γιους του, Brooklyn, Romeo και Cruz. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την Τρίτη και μάλιστα τα αγόρια της οικογένειας επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ.

Η Vctoria Beckham, που δεν είναι σε καμία από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε: “Τα αγόρια μου είναι ξανά μαζί”.

Μαζί με τον Brooklyn Beckham φαίνεται πως είναι και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz.

View this post on Instagram

It’s me and you forever ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Η οικογένεια Beckham είχε κάνει ξανά διακοπές στην Ελλάδα το 2016 επιλέγοντας να μείνουν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

Οι, περιληφθείσες στο δημοσίευμα, φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν στο Instagram από τον χρήστη The Beckhams Family (@beckhamfamilypage), ανήκουν στον φωτογράφο Willi Grieser (Βίλλυ Γκρίζερ).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below