Ο Αιμίλιος Χειλάκης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης “Οθέλλος”, την οποία συν-σκηνοθετεί με τον Μανώλη Δούνια, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να μονοπωλούν οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 αλλά φαίνεται πως ο τρίτος κύκλος θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Μια εξήγηση είναι και η παρουσία του Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο νέος κακός της σειράς θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή “Το πρωινό” με αφορμή τον νέο του ρόλο και έδωσε λεπτομέρειες για το τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below