Αυτό κι ήταν έκπληξη! Ο πρίγκιπας Harry συνεργάζεται με τον Ed Sheeran και μας δίνουν μια πρώτη γεύση μέσα από το Instagram. Στον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ανέβηκε το παρακάτω ολιγόλεπτο βίντεο. Η έκπληξη ήταν σίγουρα μεγάλη αλλά οι Βρετανοί φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν με την συνύπαρξη των δύο πιο γνωστών κοκκινομάληδων. “Πώς να ρίξεις το ίντερνετ με μία μόνο ανάρτηση” γράφει ένα από τα σχόλια. “Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” σχολιάζει άλλος χρήστης.

Ο βρετανός τραγουδιστής και ο πρίγκιπας ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Τι ακριβώς κάνουν θα μας το αποκαλύψουν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Δεν είναι η πρώτη φορά, ο καθένας από τη δική του μεριά, που στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για την ημέρρα αυτή και τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα που τις περισσότερες φορές στιγματίζονται χωρίς λόγο.

View this post on Instagram

Coming soon… @teddysphotos • #WMHD

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ανάμεσά τους υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Στο παρελθόν ο Ed Sheeran είχε εκφραστεί πολύ θετικά για την απόφαση του πρίγκιπα να παντρευτεί την αγαπημένη του Meghan Markle. O Harry από την άλλη, έχει ζήσει το αστείο περιστατικό να τον μπερδεύουν με τον τραγουδιστή. Σε επίσκεψή του σε δημοτικό σχολείο το 2017 μία από τις μαθήτριες τον ρώτησε αν είναι όντως ο πρίγκιπας Harry. “Ναι, ο άλλος είναι ο Ed Sheeran” απάντησε.