Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης για τις Άγριες Μέλισσες να ήταν για ακόμα μία φορά υψηλά αλλά ο Παύλος Ορκόπουλος δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είδαν το επεισόδιο της Δευτέρας. Ο πρωταγωνιστής της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έκανε μαζί με τη σύζυγό του, Νίκη Χατζίδου μια σπάνια βραδινή έξοδο.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του” είναι το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη. Πρωταγωνιστεί η Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Παρόλο που συχνά παίζει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, φέτος είναι ο Ταξίαρχος Νέστορας Αγραφιώτης στις Άγριες Μέλισσες, προτιμά να μιλά σπάνια και να κάνει κοσμικές εμφανίσεις ακόμα σπανιότερα. Στις περισσότερες συνοδεύεται από την σύζυγο του που είναι επίσης ηθοποιός. Ηθοποιός είναι και η κόρη του ζευγαριού αλλά και ο γιος τους δεν έχει ξεφύγει από τα καλλιτεχνικά αφού έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία.

Στη βάφτιση του Φοίβου Βουτσά, τον Ιούλιο του 2017.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below