Η TikToker Kyle Marisa Roth, που είχε χτίσει ένα κοινό εκατοντάδων χιλιάδων followers, έφυγε από τη ζωή στα 36 χρόνια της, όπως ανακοίνωσαν η μητέρα και η αδερφή της. «Η αδερφή μου Kyle Marisa πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα» όπως έγραψε η τελευταία, Lindsay Roth στο Instagram.

«Ως οικογένεια ακόμα επεξεργαζόμαστε και αποφασίζουμε πώς θα τιμήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο τη ζωή της. Ξέρω ότι άγγιξε πολλούς με το χιούμορ, την ευφυΐα, την ομορφιά της, το αθλητικό πνεύμα της και τη δραστηριότητά της στα κουτσομπολιά διασήμων» σχολίασε η αδερφή της, δεδομένου ότι μέσα από την πλατφόρμα της μοιραζόταν «ζουμερές» ιστορίες της σοουμπίζ.

Ανάμεσα στις επώνυμες ακόλουθούς της ήταν η Julia Fox, η οποία έγραψε για τον θάνατό της: «Παρόλο που δεν γνώρισα ποτέ από κοντά τη Kyle, νιώθω σαν να την ήξερα. Κλαίω από τότε που κυκλοφόρησε η είδηδη στο TikTok. Ελπίζω να μην υπέφερε και να γνώριζε πόσο άγγιξε τις ζωές μας. Ήταν μια ηλιαχτίδα, θα μου λείψει βαθιά».

Στο παρελθόν η TikToker είχε μοιραστεί ότι ήταν επιζήσασα του καρκίνου του εντέρου: «Τρεις σοβαρές επεμβάσεις στην κοιλιά, μια εγχείρηση αποκατάστασης στον ώμο, μια ντουζίνα σπασμένα κόκαλα. Ένας σκισμένος μηνίσκος. Πολλά ατυχήματα με το αυτοκίνητο. Ακόμα περισσότερες διασείσεις. Λακρός στο κολέγιο. Ποδόσφαιρο στο δημοτικό. Μείον τρία ζωτικά όργανα. Αλλά πολλές γα***ες ουλές» είχε γράψει η ίδια, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί πρόσφατα κάποια νέα περιπέτεια υγείας.

Δείτε μια από τις αναρτήσεις της:

@thekylemarisa_ ⚡️ #blinditems #tea #gossipgirlhere #gossip #hollywood #celebrity #tomsandoval #scandoval #jojo #jojosiwa #jojosbizarreadventure #jojos #vanderpumprules #vpr #vanderpump #specialforces ♬ Karma – JoJo Siwa

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below