Μια μεγάλη δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Nick Carter και δύο γυναίκες που τον κατηγορούν ότι τις βίασε. Ο 43χρονος τραγουδιστής των Backstreet Boys κατέθεσε αγωγή κατά της Shannon Ruth και της τραγουδίστριας Melissa Schuman, ισχυριζόμενος ότι εκμεταλλεύτηκαν το κίνημα #MeToo για να ξεκινήσουν μια συνωμοσία πέντε χρόνων ώστε να τον «δυσφημίσουν» και να «καταστρέψουν το όνομά του για να κερδίσουν προσοχή, δημοσιότητα και/ή να του αποσπάσουν χρήματα» σύμφωνα με το σχετικό δικαστικό έγγραφο.

Η ίδια πηγή συνεχίζει χαρακτηρίζοντας τις καταγγέλλουσες «οπορτουνίστριες», που προσπαθούν να «καταστρέψουν αθώες ζωές».

Η απάντηση του δικηγόρου της Ruth, Mark J. Boskovich, ήταν: «Γιατί να πιστέψει κάποιος τον Nick Carter, με το μεγάλο ιστορικό του στην κακοποίηση γυναικών; Ο δικαστής θα ζυγίσει τα στοιχεία και θα αποφασίσει».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Schuman, στις αρχές του 2000 είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Carter ενώ δούλευαν μαζί. Όπως έγραφε τότε στο ιστολόγιό της, ο τραγουδιστής την είχε προσκαλέσει στο σπίτι του, όπου άρχισαν να φιλιούνται στο μπάνιο προτού εκείνος της κάνει στοματικό έρωτα χωρίς να έχει συναίνεσή της και, στη συνέχεια, την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιό του και την εξαναγκάσει σε ερωτική επαφή. Τότε, εκείνη ήταν 18 ετών και παρθένα και ο Carter 22, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η Ruth, που έχει αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες, στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ότι μηνύει τον Carter. Όπως υποστηρίζει με τη σειρά της, το 2001 περίμενε στην ουρά για ένα αυτόγραφο από τους Backstreet Boys, όταν ο τραγουδιστής την κάλεσε στο βαν του, όπου τής προσέφερε ένα ποτό το οποίο εκείνος παρουσίασε σαν «χυμό κράνμπερι» αλλά η Ruth ισχυρίζεται σήμερα ότι περιείχε αλκοόλ.

Ο Carter υποστηρίζει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τη Ruth, προσθέτοντας ότι το κορίτσι, που είναι ιδιαίτερα «ευάλωτο», προσεγγίστηκε από τη Schuman και τον πατέρα της. «Όπως τα αληθινά θύματα μιας σεξουαλικής επίθεσης έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν τη δικαιοσύνη και να ακουστούν, το ίδιο και τα άτομα που κατηγορούνται ψευδώς για σεξουαλική επίθεση» γράφει η αγωγή του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below