Η Κυριακή του Πάσχα είναι πάντα μια ευκαιρία για τους θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να απολαύσουν τα μέλη της σε επίσημες εμφανίσεις. Οι γιορτές αυτές, όπως είναι και τα Χριστούγεννα, κάνουν πάντα τους roayls να συσπειρώνονται για να τιμήσουν τα έθιμα και το σημείο συνάντησης είναι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Οι φωτογραφίες από τις καλοντυμένες δούκισσες και τους δούκες να συνοδεύουν την βασίλισσα Ελισάβετ κάνουν το γύρο του κόσμου. Η πανδημία όμως άλλαξε και σε αυτή την παράδοση τους όρους.

Οι Βρετανοί γιόρτασαν την περασμένη Κυριακή το καθολικό Πάσχα και η βασιλική οικογένεια δεν έκανε καμία επίσημη εμφάνιση. Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του πρίγκιπα Κάρολου και τις βασίλισσας Ελισάβετ που τους δείχνει να περπατούν στους κήπους του Frogmore House.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 23 Μαρτίου από τον φωτογράφο του πρακτορείου Getty, Chris Jackson. Λίγο δηλαδή πριν ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Αυτό το Πάσχα ήταν διαφορετικό και γιατί ήταν μια ακόμα γιορτή χωρίς τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. Τον κακό απόηχο που άφησε όμως η συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Oprah Winfrey ηρέμησε το εξιτήριο του πρίγκιπα Φίλιππου που μπόρεσε να γιορτάσει μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Μιλώντας για εορτασμούς, ο πρίγκιπας Κάρολος έστειλε τις δικές του ευχές μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ευχήθηκαν με ένα ιδιαίτερο βίντεο που δείχνει ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό να σπάει.

Τέλος, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward και άλλα μέλη της οικογένειας μοιράστηκαν ένα βίντεο από το ανθισμένο Green Park μαζί με τις ευχές τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below