Τα σημαντικότερα πράγματα σε μία σχέση είναι η καλή επικοινωνία και ο χρόνος που περνάει ο ένας με τον άλλο. Χαρακτηριστικά που φαίνεται πως έχουν τα παρακάτω ζευγάρια της εγχώριας showbiz που μετρούν πολλά χρόνια μαζί: Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη και η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές δραστηριότητες ακόμα και μέσα στην περίοδο της καραντίνας.

Γυμναστική στη φύση

Η Τόνια Σωτηροπούλου προπονείται ανελλιπώς ακόμα και στις περιόδους της καραντίνας. Απολαμβάνει μάλιστα τη γυμναστική στη φύση και συχνά επιλέγει το πάρκο στο Ζάππειο όπου μπορεί να έχει για παρέα και τον σκύλο της, την Στέλλα. Συχνά στις εξορμήσεις τους τις συνοδεύει και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στο Ζάππειο.

Βόλτα με τον σκύλο

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης λατρεύουν το κέντρο και για αυτό έχουν επιλέξει να ζουν και να κινούνται εκεί. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, απολαμβάνουν μεγάλες βόλτες στους δρόμους της πόλης παρέα με τον σκύλο τους, τον Γιάννη.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί για περπάτημα

Η γυμναστική είναι μια από τις δραστηριότητες που μοιράζονται σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης. Το ζευγάρι προτιμά το περπάτημα ή το τζόκινγκ στα νότια προάστια.

O Ανδρέας Καψάλης και η Έλενα Παπαρίζου στο Καβούρι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below