Την εποχή που η τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210» ήταν στις δόξες της, ένα από τα πιο δημοφιλή κουτσομπολιά ήταν εκείνο της έντασης που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες, τις Shannen Doherty και Jennie Garth. Την επιβεβαίωσε η Doherty στο νέο της podcast, «Let’s Be Clear», με τον Brian Austin Green, όπου εξέφρασε επίσης τον θαυμασμό της για τις καλές σχέσεις των αντρών στο σετ: «Με εντυπωσίαζε πάντα το πόσο καλά τα πήγαιναν μεταξύ τους τα αγόρια. Εσείς [πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον συμπρωταγωνιστή της ] ήσασταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλο και λέγατε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, κάτι που δεν συνέβαινε απαραίτητα και με τα κορίτσια».

Εκείνος με τη σειρά του πρόσθεσε ότι μια φορά, χρειάστηκε να παρέμβουν, με τον Ian Ziering, σε έναν καβγά που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Doherty και την Garth: «Ήμασταν εκεί, με τον Ian, και μπήκαμε στη μέση για να μην κλιμακωθεί».

Αμέσως μετά η Doherty αφηγήθηκε το γεγονός της έντασης με την 51χρονη σήμερα συνάδελφό της: «Δεν ξέρω αν θυμάσαι πώς άρχισε – είχε ξεκινήσει τη “Μέρα των Κατεβασμένων Παντελονιών”, όπου πήγαινε και τραβούσε τα παντελόνια κάποιων μελών του καστ για να κάνει πλάκα, αλλά κάποιοι νευρίαζαν. Και μετά το αντέστρεψα και είπα, “Η μέρα της σηκωμένης φούστας”. Εκείνη φορούσε πάντα μποξεράκια Calvin Klein από μέσα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Και το έκανα και έγινε έξω φρενών μαζί μου και δεν ήμουν σε φάση να κάνω πίσω».

Απαντώντας σε φήμες για προβλήματα που είχε με τους συμπρωταγωνιστές της, μέχρι την αποχώρησή της από τη σειρά το 1994, σχολίασε: «Ένιωθα ότι με είχαν παρεξηγήσει. Πλέον έχω συμφιλιωθεί με αυτό. Κάποιος νευρίαζε επειδή αργούσα, αλλά ίσως δεν ήξερε ότι αυτό είχε συμβεί επειδή είχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο ή ήμουν σε έναν απαίσιο γάμο. Δεν τα μοιραζόμουν με κανέναν αυτά, ή δεν με ρωτούσαν καν. Δεν λέω ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση, αλλά σε μεγάλο βαθμό ήταν».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below