Πριν από λίγες μέρες η Sharon Stone είχε κάνει μια απαισιόδοξη ανάρτηση στο Instagram. Είχε ανεβάσει τη φωτογραφία της μητέρας της, γράφοντας στη λεζάντα: «Πείτε μια προσευχή για την Ντόροθι Μέρι Στόουν, τη μαμά μου, που υπέστη απόψε ένα ακόμα βαρύ εγκεφαλικό».

Φαίνεται όμως ότι η «Ντόροθι» είναι σκληρό καρύδι, καθώς σε μια νέα ανάρτησή της η ηθοποιός τη φωτογράφισε στο νοσοκομείο «αναγεννημένη», χαμογελαστή και με φούξια κραγιόν. Όπως εξήγησε η κόρη της: «Δεν την τρομάζει τίποτα. Πριν από τρεις μέρες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και σήμερα είναι έτσι. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Κάθε φορά, η οικογένειά μας τις νιώθει».

Πρόσφατα η οικογένειά της είχε περάσει μια ακόμα μεγάλη δοκιμασία, με τραγική κατάληξη τότε: έφυγε από τη ζωή και ο έντεκα μηνών ανιψιός της, River όταν, εντελώς ξαφνικά, παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Τότε, η ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο για να τιμήσει τη μνήμη του: «River William Stone – Σεπτέμβριος 8, 2020 – Αύγουστος 30, 2021».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below