Η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ κάνει επιλογές που κολακεύουν το σωματότυπο της και μια από αυτές φαίνεται πως την ενθουσίασε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να φορέσει το ίδιο σύνολο on air για άλλη μια φορά και μάλιστα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Το look μας θύμισε η ίδια μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έχει δημιουργήσει ένα κολάζ από την πρόσφατη εμφάνισή της με κοστούμι σε έντονο κίτρινο χρώμα, αλλά και την περσινή της εμφάνιση με παρόμοιο σύνολο, σε παστέλ κίτρινο χρώμα. Αν και δεν πρόκειται για το ίδιο κοστούμι, η χρωματική επιλογή είναι αυτή που το κάνει να μοιάζει αρκετά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Με 365 μέρες διαφορά!», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα του throwback, στο οποίο κανείς μπορεί να παρατηρήσει και την τεράστια αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, όταν πήρε την απόφαση να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά, για να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα trends στα κουρέματα, το pixie cut, το οποίο έχουν υποστηρίζει άψογα celebrities παγκοσμίου φήμης, όπως η Charlize Theron.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below