Η Σμαράγδα Καρύδη αγαπά τους μικρούς περιπάτους στη γειτονιά της και το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς λόγω της ανάγκης του σκύλου της για βόλτα. Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η ηθοποιός επέλεξε να συνδυάσει το αέρινο φόρεμά της με sneakers ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα καπέλο. Στην παρέα της ήταν και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης -που την συνοδεύει συχνά στις βόλτες με τον Γιάννη- αλλά και η φίλη και κουμπάρα της Βίκυ Βολιώτη. Η Σμαράγδα έχει βαφτίσει την κόρη της.

Οι τρεις τους κάνουν συχνά παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που οργανώνουν μαζί ταξίδια ή βραδινές εξόδους. Δεν λείπει φυσικά ποτέ ο ένας από την πρεμιέρα του άλλου ενώ αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους από κοντά λίγο μετά την καραντίνα.

Η Βίκυ Βολιώτη, που επέλεξε φόρμα και αθλητικά για τη βόλτα τους, είναι επίσης φιλόζωη. Πρόσφατα, μίλησε για τον δικό της σκύλο, τη Φρόσω που την βρήκε δεμένη σε μια ελιά στην Άνδρο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below