Όσοι έχουν παρακολουθήσει το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», γνωρίζουν την Άννη Θεοχάρη από το ρόλο της «Μένης». Πολλοί γονείς την ξέρουν ως συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Τις τελευταίες μέρες την έχουν γνωρίσει ακόμα περισσότεροι, μέσα από μια ανάρτηση που έχει αρχίσει να γίνεται viral, γιατί συνδυάζει και body και age positivity. H ηθοποιός και δημιουργός αποφάσισε να φορέσει για πρώτη φορά «καυτό σορτσάκι» στα σαράντα της και μοιράζεται τις εντυπώσεις της:

«Ακολουθεί σορτσοϊνσπάιαρινγκ ποστ:

»Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι. Δεν το έβαλα ούτε στα 20, ούτε στα 25, ούτε στα 35. Πίστευα πως έχω χοντρά μπούτια και πολλή κυτταρίτιδα. Σήμερα συνεχίζω να έχω μπούτια και κυτταρίτιδα αλλά έχω και κάτι ακόμα: ωχελαμωρεϊσμό.

»Έβαλα τα καυτά τα σορτσάκια μου λοιπόν και βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Και μαντέψτε:

»ΔΕΝ με κοιτούσαν όλοι, ΔΕΝ με δείχνανε με το δάχτυλο, ΔΕΝ μαζεύτηκε η γειτονιά να μου πετά ντομάτες, ΔΕΝ καλέσανε την αστυνομία να με συλλάβει που χαλάω την αισθητική τους. ΔΕΝ ράγισαν τα πεζοδρόμια και ΔΕΝ έπεσαν τα κτίρια. Πέρασα απολύτως αδιάφορη σε όλους, μόνο ο χασάπης μου είπε καλημέρα γιατί είναι πάντα καλός και χαμογελαστός άνθρωπος. Τι θέλω να πω;

»Βάλτο το ρημαδοσορτσάκι μάνα μου, ξεκόλλα με τα κολλήματα και τις φοβίες σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί όσο φοβάσαι και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος ούτε του επιτρέπουμε να έχει γνώμη για το σώμα και τα ρούχα μας.

»Life is short, βάλε ένα σορτς!».

Δείτε την ανάρτηση της Άννης Θεοχάρη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below