ίγο πριν από τον ιστορικό τελικό για την πρόκριση, όπου αντιμετώπισε τον Ντομινίκ Τιμ και βγήκε ο μεγάλος πρωταθλητής του του ATP Finals του Λονδίνου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην  εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε τα μικρά μυστικά του.

Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό; Πώς είναι μια καθημερινή ημέρα προπόνησης για τον Έλληνα τενίστα; Πώς νιώθει που έχει στο πλευρό του τον πατέρα του ως προπονητή; Και ποιος είναι ο λόγος που φεύγει μόνος του για να ξεκουραστεί στην Καραϊβική;

Όπως, εξομολογήθηκε και αποκάλυψε ο σπουδαίος αθλητής, το αγαπημένο του φαγητό είναι το ελληνικό. Για τον πατέρα του απάντησε: Υπάρχουν πολλοί αθλητές που έχουν την μητέρα τους ή τον πατέρα τους, προπονητή. Εμένα μου δίνει σιγουριά. Νιώθω ασφαλής κι έχω αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρω ότι και να πάνε λάθος κάποια πράγματα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο.

Όταν παίρνρι την απόφαση να κερδίσει, όπως περιγράφει, έχει παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία του. Αυτό που δεν του αρέσει καθόλου είναι να τσακώνεται. Όσο για τις διακοπές που έκάνει μόνος του κάθε χρόνο στην Καραϊβική; Χαρακτηρίζει τον εαυτό του, εξωστρεφή, δημιουργικό και μοναχικό και γι’ αυτό και τις κάνει. Παίρνει τον χρόνο του για να σκεφτεί.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below