Από την αγαπημένη της Μύκονο βρέθηκε για λίγο στη Σύρο κι από εκεί στη Σαντορίνη. Η Σοφία Καρβέλα γύρισε με την οικογένειά της τις Κυκλάδες και χάρηκε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά.

Στον τελευταίο της προορισμό συνάντησε και τη μητέρα της, Άννα Βίσση αλλά και τη θεία της, Νίκη Βίσση. Οι γυναίκες της οικογένειας είναι πολύ δεμένες κι αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν ήταν όμως το μόνο στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τις διακοπές της.

Η Σοφία Καρβέλα έχει μεγάλη αδυναμία στα μπικίνι και το διαπιστώσαμε ακόμα μία φορά στη Σαντορίνη όπου δεν έλειψαν οι πόζες με φόντο την καλντέρα. Πέρα από τα σέξι μαγιό όμως δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Η κόρη της τραγουδίστριας ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής και βλέπουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά βοηθούν στο καλλίγραμμο κορμί της και οι υποχρεώσεις, όπως έχει δηλώσει, που προκύπτουν από το μεγάλωμα δύο γιων. Είδαμε άλλωστε και σε αυτό το ταξίδι ότι δεν σταμάτησε τα παιχνίδια στη θάλασσα με τον Νίκο και τον Νέστωρα.

View this post on Instagram

ParaParaParadise… ❤️

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela) on

View this post on Instagram

Barely awake, barely dressed. #summertime #ootd

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below