Η ελληνική τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, «Τα καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ, μόλις επέστρεψε χτες, 28/9, στη μικρή οθόνη και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23.00. Μια από τους πρωταγωνιστές, η Τόνια Σωτηροπούλου, ενόψει της πρεμιέρας μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά στιγμιοτύπων από τα γυρίσματα – με τους μικρούς ήρωες να κλέβουν, φυσικά, την παράσταση. Το σλόγκαν που συνοψίζει τη διάθεση των φωτογραφιών της θα μπορούσε να είναι «περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει στον κόσμο».

Η σειρά μυθοπλασίας αφηγείται με τρυφερότητα τις καθημερινές εμπειρίες της οικογένειας των Αντωνόπουλων αλλά και των αγαπημένων, πλέον, χαρακτήρων της γειτονιάς του Γκύζη, καθώς αυτή αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων.

Η αφήγηση συνεχίζεται, και στη διάρκεια της νέας σεζόν, μέσα από τη ματιά του Άγγελου, του μικρότερου γιου της οικογένειας, ο οποίος ξετυλίγει το νήμα των γεγονότων μαζί με τις μνήμες της εφηβείας του, με το ώριμο βλέμμα τού σήμερα. Καθώς αναπολεί με χιούμορ -και πάντα σε πρώτο πρόσωπο- το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’70, ο θεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα τα πρώτα και πιο κρίσιμα χρόνια της αναδιαμόρφωσης του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας.

Δείτε την ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below