Το 3ημερο του Bridal Week ξεκίνησε το Σάββατο στο Μέγαρο Ζαππείου για 8η συνεχόμενη φορά και όπως είναι λογικό πλειάδα celebrities, μοντέλων και καλλιτεχνών βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας, για να θαυμάσουν ξένους και Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις επόμενες τάσεις στο νυφικό – και όχι μόνο.

Η πιο λαμπερή έκθεση παρουσίασε τις καλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς στα νέα ζευγάρια που ετοιμάζουν γάμο ή βάπτιση για το 2020. Παράλληλα με το Bridal expo διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο το Bridal fashion week, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion expert, Μιχάλη Πάντου.

Μία από τις λαμπερές και γεμάτες φλας στιγμές ήταν όταν τα κορίτσια του GNTM εμφανίστηκαν στις επιδείξεις της Μαίρης Μπαρόλα και Στάλως Θεοδώρου. Τα κορίτσια του γνωστού reality show – Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά – φαίνεται πως βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια των backstage και των δύο επιδείξεων δεν έπαψαν να γελούν, να τραβούν φωτογραφίες και να μιλούν στους δημοσιογράφους.

Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες και από τις δύο επιδείξεις μόδας: