Όταν ο παρουσιαστής του Fox News στοχοποίησε το γάμο του Joe και της Jill Biden, η εγγονή τους τον έβαλε στη θέση του. Η Naomi Biden απάντησε στον χλευασμό του Tucker Carlson με μια απλή φράση: “Κάποιος να δώσει σε αυτό τον άνθρωπο μια αγκαλιά”.

Η 27χρονη εγγονή του προέδρου των ΗΠΑ, κόρη του γιου του, Hunter Biden πήρε θέση όταν ο 51χρονος παρουσιαστής χαρακτήρισε τον γάμο των Bidens “επιδέξια επικοινωνιακή καμπάνια”. Το σχόλιό του συνοδεύτηκε με φωτογραφίες του Joe και της Jill Biden σε τρυφερές στιγμές λίγο μετά την εγκατάστασή τους στον Λευκό Οίκο. “Οπότε είναι επίσημο: Η τρυφερότητα των Bidens είναι απόλυτα αληθινή. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επιδέξια επικοινωνιακή καμπάνια υπό των συμβουλή κυνικών επικοινωνιολόγων”, είπε σαρκαστικά ο Carlson.

Ο Joe Biden με την εγγονή του, Naomi.

“Όχι όχι, καθόλου”, πρόσθεσε γελώντας με το σχόλιό του. “Η αγάπη τους είναι τόσο αληθινή όσο η κλιματική αλλαγή”.

Αφορμή για όσα είπε ο παρουσιαστής στάθηκε ένα άρθρο στο Politico όπου ιστορικοί και ειδικοί σχέσεων μιλούν για τη σχέση του Joe Biden με τη σύζυγό του αναφέροντας μάλιστα ότι το προεδρικό ζευγάρι γνωρίζει ότι η εικόνα τους έχει αντίκτυπο στον αμερικανικό λαό. “Οι νέο πρόεδροι και οι Πρώτες Κυρίες πρέπει να είναι συμπαθητικοί”, υπογραμμίζει ο Douglas Brinkley, καθηγητής του Rice University.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below