Η εβδομάδα ξεκίνησε και αντί να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, μπήκε μια νέα μέτρηση στη ζωή μας. Για το πόσες μέρες είναι ακόμα μέχρι να επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες με νέα επεισόδια. Οι θαυμαστές της σειράς απόψε δεν θα απολαύσουν τις εξελίξεις στο αγαπημένο τους Διαφάνι και δεν θα δουν τι έγινε τελικά με τη Δρόσω και το Νικηφόρο. Θα το μάθουν από τις 6 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει η σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Δεν λείπουν φυσικά και τα spoiler που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Κάποια από αυτά αναφέρουν:

  1. Η μικρή αδερφή Σταμίρη θα μείνει έγκυος στο παιδί του συζύγου της αδερφής της και μάλιστα ο Νικηφόρος θα αναλάβει τις ευθύνες του.
  2. Η Ελένη εκτός από το ότι χάνει τα χωράφια, θα χωρίσει με τον Λάμπρο και θα βρεθεί στην αγκαλιά του Θωμά Κυπραίου. Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται το φασιστικό παρελθόν του δεύτερου.
  3. Η Θοεδοσία μένει έγκυος από τον Λάμπρο αλλά χάνει το παιδί.
  4. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα γίνονται ζευγάρι.
  5. Ο Δούκας εκδικείται τον Κυπραίο ενώ βγαίνει στην επιφάνεια ο εκβιασμός που έκανε για χρόνια στην Ανέτ. Με τη νέα χρονιά θα μάθουμε περισότερα για τη ζώη της αδερφής του Δούκα και του Μιλτιάδη.

Πόσα από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Θα μάθουμε με τη νέα χρονιά. Μέχρι τότε βέβαια θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης και στα οικογενειακά μας τραπέζια, όπως είναι και στα γραφεία μας αλλά και στον κόσμο του twitter. Έχουν φυσικά ξεκινήσει την σχετική αντίστροφη μέτρηση.

https://twitter.com/oxiatoudouka/status/1209114396695388160

https://twitter.com/RaraaaEdww/status/1208854629246754816

https://twitter.com/RaraaaEdww/status/1208821018602684417

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below