Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Ζωγεριά, στις Σπέτσες, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Τηρώντας τις παραδόσεις αλλά και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, έζησαν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους έχοντας δίπλα τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μόλις 4 μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Ο γάμος τους έγινε τις μεσημεριανές ώρες και η νύφη έφτασε με συνοδεία μουσικής και με καΐκι. Το νυφικό που επέλεξε είχε την υπογραφή της Celia Kritharioti. Η νυφική δημιουργία ήταν σε maxi γραμμή, από μεταξωτό ταφτά με διακριτικό ντραπέ σχέδιο στην φούστα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Παρόντες ήταν οι γονείς της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ακόμα η διευθύντρια της Minos, Μαργαρίτα Μάτσα, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Minos, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, ο Μίνως Μάτσας συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Πάνος Μουζουράκης συνοδευόμενος από την σύντροφό του Τζίνα Βαρελά.

Το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι οργάνωσε ένα μικρό πάρτι όπου η τραγουδίστρια επέλεξε μία ακόμα δημιουργία Celia Kritharioti που θύμιζε νυφικό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below