Η Δανάη Μπάρκα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου περνούν πλέον πολύ χρόνο μαζί αφού συνεργάζονται στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega. Λίγες μέρες νωρίτερα ένωσαν τις δυνάμεις τους και στο Marie Claire Power Talk όπου ήταν ομιλήτριες. Μαζί με την Κατερίνα Παναγοπούλου και την Ματίνα Στεβή μίλησαν, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, για την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων στα Μέσα Ενημέρωσης και την ποπ κουλτούρα. Τη συζήτηση συντόνισε η Editor in Chief του marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στο Athens Capital Hotel. Η Δανάη Μπάρκα έκανε έναν από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς. Επέλεξε λευκό πουκάμισο και τζιν. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα για τη σεζόν, τα πλεκτά.

Να αναφέρουμε ότι η Ελιάνα Χρισκοπούλου απουσίαζε όλη την προηγούμενη εβδομάδα από την εκπομπή του Mega καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Σήμερα, σε σύνδεση μέσω skype, είπε στον αέρα της εκπομπής: “Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό. Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορωνοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορωνοϊού αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα. Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορωνοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο. Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, γιατί ποιος θα τα φροντίσει; Ο Νικόλας δεν είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα, οπότε έμενε σε ένα άλλο σπίτι που έχουμε εδώ, γιατί είναι οικογενειακή η πολυκατοικία. Κανονικά θα έπρεπε να πάω εγώ πάνω και να κατέβει ο Νικόλας να φροντίζει τα παιδιά, έλα όμως που δημογραφικά ο Νικόλας είναι πιο ευάλωτος από τα παιδιά.”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below