Είναι γνωστή η τρυφερή φιλία που έχουν αναπτύξει η Michelle Obama και η Jill Biden. Είχαμε δει μάλιστα την πρώην Πρώτη Κυρία να υπερασπίζεται την φίλη της δημόσια, δίνοντας απάντηση σε όσους έκριναν την επιλογή της να διατηρήσει τον τίτλο Δρ μπροστά από το όνομά της. Αυτή τη φορά, έδειξε την αγάπη της η νέα πρώτη Κυριά των ΗΠΑ στέλνοντας ένα δώρο στη φίλη της.

Η Michelle Obama μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μετά την mini εκδοχή του εαυτού τους, μια φωτογραφία με το καλάθι που παρέλαβε από την Jill Biden. “Είμαι ευγνώμων για αυτό το όμορφο πακέτο από την υπέροχη @FLOTUS”, σημείωσε. “Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου  ήταν μια φανταστική -και νόστιμη- έκπληξη”. Φυσικά, δεν παρέλειψε να δείξει και το καλάθι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Το δώρο αυτό έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά την ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris. Έδωσαν το παρών σύσσωμη η οικογένεια Biden και το ζεύγος Obama. Έχει ιδιαίτερη σημασία ως κίνηση από την Jill γιατί γνωρίζει ότι η Michelle είχε κάνει σκληρή δουλειά για να διατηρήσει τον κήπο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Πρώτη Κυρία. Η αφοσίωσή της ήταν μέρος των υγιεινών συνηθειών που είχε ως παιδί ενώ το 2011 κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο σχετικά με τον κήπο που είχε τον τίτλο American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below