Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι οι Tom Brady και Gisele Bündchen. Ένα πρόσφατο δημοσίευμα της «New York Post» φαίνεται να τις επιβεβαιώνει, καθώς ισχυρίζεται ότι και οι δύο προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου.

Το ζευγάρι φέρεται πλέον να ζει σε ξεχωριστά σπίτια, μετά από έναν «επικό καβγά» και τώρα αναζητά τρόπο να μοιράσει την περιουσία του, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και διερευνούν τι ακριβώς σημαίνει ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα διαμορφωθούν τα οικονομικά τους», όπως είπε ανώνυμη πηγή στην «Page Six».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και διερευνούν τι ακριβώς σημαίνει ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα διαμορφωθούν τα οικονομικά τους»

Ο 45χρονος ποδοσφαιριστής και το 42χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2009, μετά από «ραντεβού στα τυφλά» που τούς κανόνισε ένας κοινός φίλος. Την ίδια χρονιά απέκτησαν το γιο τους, για να ακολουθήσει, τρία χρόνια αργότερα, η κόρη τους.

Ζουν στη Φλόριντα, ενώ πρόσφατα αγόρασαν μια έπαυλη 17 εκατομμυρίων στο Μαϊάμι. Η περιουσία τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα πολυτελές κτίριο στη Νέα Υόρκη και μια κατοικία στη Μοντάνα, και τα δύο αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Έχουν, επίσης, αγοράσει μαζί ένα εξοχικό στην Κόστα Ρίκα, όπου έκαναν συχνά διακοπές.

Πληροφορίες λένε ότι μετά το χωρισμό, τα παιδιά πήγαν να ζήσουν, τουλάχιστον προσωρινά, με τη μητέρα τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below