Μετά την ανάρρωσή τους, οι Tom Hanks και Rita Wilson προτίθενται να δώσουν αίμα για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Στις αρχές Μαρτίου, το ζευγάρι διαγνώστηκε θετικό στην εν λόγω ασθένεια, ενόσω βρισκόταν στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Baz Luhrmann, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Hanks. Επέστρεψαν στο σπίτι τους Λος Άντζελες στα τέλη Μαρτίου, αφού χρειάστηκε να περάσουν αρκετές μέρες σε απομόνωση μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.


Ο Hanks είπε στο podcast του NPR “Wait Wait… Don’t Tell Me!” την περασμένη εβδομάδα ότι αυτός και η σύζυγός του προσφέρθηκαν εθελοντικά να δώσουν αίμα και πλάσμα τους για έρευνα κατά του ιού.

«Πολλές από τις ερωτήσεις είναι τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Και, στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι φέρουμε αντισώματα», ανέφερε. «Όχι μόνο πλησιάσαμε, έχουμε πει,« Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;»

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης αστειευόμενος, ότι έχει σκεφτεί ήδη ονομασία για το εμβόλιο σε περίπτωση που όντως δημιουργηθεί από τη δική του αιμοδοσία. Πρόκειται για ένα συνδυασμό του επωνύμου του με τη λέξη εμβόλιο στα αγγλικά (vaccine): Hank-ccine.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below