Υπάρχει μία φήμη γύρω από τον Brad Pitt την οποία επιβεβαιώσε ο ίδος μέσα από την συνέντευξή του στο Interview. Ο χολιγουντιανός σταρ δεν είναι από τους τύπους που κλαίνε. Για την ακρίβεια δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια, όπως αποκάλυψε στον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Legends of the Fall, Anthony Hopkins. Βέβαια, για να μην σκεφτείς ότι ο 55χρονος ηθοποιός είναι αναίσθητος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως όσο μεγαλώνει αυτό αρχίζει να αλλάζει.

“Πλέον, βρίσκω τον εαυτό μου σε αυτή τη φάση να συγκινούμαι πιο εύκολα. Συγκινούμαι από τα παιδιά μου, από τους φίλους μου, από τις ειδήσεις. Απλά συγκινούμαι” δήλωσε ο Pitt. “Δεν ξέρω που θα οδηγήσει αλλά πιστεύω είναι καλό σημάδι” συμπλήρωσε για το γεγονός όυι είναι περισσότερο ανοιχτός συναισθηματικά.

Ο Brad Pitt έχει έξι παιδιά για τα οποία μοιράζεται την κηδεμονία με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie: τον 18χρονο Maddox, τον 16χρονο Pax, την 14χρονη Zahara, την 13χρονη Shiloh και τα 11χρονηα δίδυμα Knox και Vivienne. Τοζ ευγάρι χώρισε το 2016 έπειτα από δύο χρόνια γάμου.