Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μια σύντομη σχέση με τη Νικολέττα Ράλλη που ξεκίνησε λίγο πριν αρχίσει να προβάλλεται η εκπομπή του το φθινόπωρο του 2018 και έληξε σχεδόν ταυτόχρονα με το Beat Buzzer.

Μάλιστα η Νικολέττα είχε λάβει μέρος και στην εκπομπή με το Γιώργο που οδηγούσε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο οι καλεσμένοι του άκουγαν τραγούδια και προσπαθούσαν να βρουν τίτλο και ερμηνευτή να λέει αστεία του τύπου “Να κάνω όπως είμαστε λίγο δεξιά;”

Ο παρουσιαστής αφού ανάρρωσε από μια χειρουργική επέμβαση που έκανε πήγε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο χώρισε με την Νικολέττα, για την οποία είχε γράψει στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram “One in a million” δηλαδή “Μία στο εκατομμύριο”.

«Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».