Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε γυρίσει στη βάση μας και οι διακοπές να αποτελούν πλέον όμορφες αναμνήσεις, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον James Franco.

O δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, όπου και απολαμβάνει τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά του νησιού. Μαζί και η σύντροφός του, Izabel Pakzad, η 28χρονη ηθοποιός Izabel Pakzad. Η ίδια επέλεξε ένα μπικίνι σε απαλό ροζ χρώμα, ενώ ο James Franco ένα μαγιό βερμούδα σε γκρι αποχρώσεις.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η σχέση τους λέγεται πως ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017. Οι παπαράτσι τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές μαζί, ενώ έχουν παρευρεθεί και σε επίσημα events παρέα. Η ηθοποιός από το New Jersey, μάλιστα, έμεινε στο πλευρό του 43χρονου James Franco ακόμα και όταν εκείνος κατηγορήθηκε για κακοποίηση. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί από δύο πρώην φοιτήτριές του στη δραματική σχολή που δίδασκε για «σεξουαλική παρενόχληση, εκμετάλλευση και εξαναγκασμό σε σεξουαλικές πράξεις». Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τις κατηγορίες εις βάρος του αναληθείς. Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε να πληρώσει χρηματική αποζημίωση ύψους 2,2 εκατομμύριων δολαρίων, για την επίλυση της αγωγής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below