Ο αθλητικός κόσμος αλλά και όλοι όσοι γνώριζαν την πορεία του μεγάλου καλαθοσφαιριστή, είναι συντετριμμένοι. Ο Κόμπι Μπράιαντ που για δύο δεκαετίες μεσουρανούσε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, δημιουργώντας το δικό του μύθο, έφυγε από τη ζωή μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε. Μαζί του δυστυχώς βρισκόταν και η μία από τέσσερις κόρες του, η 13χρονη Τζιάνα, η οποία έχασε επίσης τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα.

Η γυναίκα του Βανέσα Μπράιαντ δεν ήταν στο ελικόπτερο, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ταυτότητα του υπόλοιπου πληρώματος. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μόλις 41 ετών. Τον ερχόμενο Απρίλιο θα έκλειναν με τη σύζυγό του 19 χρόνια γάμου και μέσα σε αυτό το διάστημα είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

View this post on Instagram

Dammi un bacio #vacanza #reginamamba

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Δεν σταματούσε ν’ αναρτά φωτογραφίες με τις πανέμορφες  κόρες του. H 17χρονη Natalia Diamante Bryant, η άτυχη 13χρονη Gianna Maria-Onore Bryant, η 3χρονη Bianka Bella Bryant και η μόλις 7 μηνών Capri Kobe Bryant, ήταν οι μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής του και δεν παρέλειπε να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Λίγο πριν έρθει η τέταρτη κόρη του στον κόσμο

View this post on Instagram

@vanessabryant surprised me by bringing our two little babies B.B and KoKo to my @granity book signing of #legacyandthequeen at @barnesandnoble ❤️❤️

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

ΛΑ

View this post on Instagram

HAPPY HALLOWEEN 🎃

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Και η τελευταία του ανάρτηση