Μπορεί ο Νοέμβριος να μην έχει καλά καλά τελειώσει, αλλά η ανάγκη για τη μαγεία των Χριστουγέννων φαίνεται να «χτύπησε» και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden, η οποία πριν λίγο αποκάλυψε τον στολισμό του Λευκού Οίκου για τις φετινές γιορτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Σε αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου, το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε έχει κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες των Biden. Υπάρχει επίσης, μια αψίδα με κατακόκκινα κουτιά δώρων, διαφορετικό μήνυμα πίσω από κάθε δωμάτιο, μια εγκατάσταση με gingerbread σπίτι, ενώ σε ένα τραπέζι η καθηγήτρια Jill είχε διακοσμήσει παιδικά βιβλία με στολίδια λουλουδιών και πεταλούδων από ανακυκλωμένο χαρτί.

«Εμπνευσμένη από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που ανύψωσαν το πνεύμα μας φέτος», έγραψε στην ανάρτησή της, για τη διακόσμηση η Jill Biden.

 

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις από τον Λευκό Οίκο, συγκρίνοντας τις με τις επιλογές που είχε κάνει η πρώην πρώτη κυρία Melania Trump. Από τα σχόλια φαίνεται πως «κερδισμένη» βγήκε η Jill Biden.

«Γιατί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου είναι λες και ο Voldemort ετοιμάζεται να επιστρέψει;», έγραψε κάποιος για τα κλαδιά δέντρων που είχε επιλέξει το 2017. Μάλιστα, η διακόσμηση που είχε επιλέξει πέρυσι η Melania Trump για τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο ίσως είχε δεχτεί περισσότερη αρνητική κριτική και από την πολιτική του συζύγου της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below