Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες, όταν μεσολαβεί ένα διαζύγιο οι πρώην και νυν σύντροφοι να «αγαπιούνται» μεταξύ τους. O Lenny Kravitz είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, καθώς έχει γίνει φίλος με τον Jason Momoa, τον τωρινό σύντροφο της πρώην συζύγου του, Lisa Bonet.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο 56χρονος τραγουδιστής στο Men’s Health, ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι οι δυο τους θα τα πήγαιναν καταπληκτικά μεταξύ τους.

«Ο κόσμος δε μπορεί να πιστέψει πόσο δεμένοι είμαστε με τον Jason ή πόσο δεμένος είμαι ακόμη με τη μαμά της Zoë, πώς έχουμε αυτή τη σχέση μεταξύ μας. Το κάνουμε γιατί πολύ απλά αυτό είναι που κάνει ο κόσμος. Αφήνει την αγάπη να κυριαρχήσει, σωστά; Εννοώ, προφανώς μετά από ένα χωρισμό, είναι “δουλειά”, χρειάζεται δουλειά και χρόνο, επούλωση και στοχασμό κλπ», εξηγεί στη συνέντευξη για να συμπληρώσει: «Αλλά αναφορικά με μένα και τον Jason; Κυριολεκτικά τη στιγμή που γνωριστήκαμε, ήμασταν του στυλ “Ω ναι, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο”».

Θυμίζουμε ότι ο Kravitz ήταν παντρεμένος με τη Bonet από το 1987 έως το 1993 και απέκτησαν την κόρη τους, Zoë το 1988. Bonet και Momoa είναι μαζί από το 2005, παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν δύο παιδιά, τη 13χρονη Lola και τον 11χρονο Nakoa-Wolf.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below