Ενόσω το lockdown συνεχίζεται στο Λονδίνο εξαιτίας της πανδημίας και της εντατικής προσπάθειας της βρετανικής κυβέρνησεις να προστατεύσουν τη χώρα από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προσπαθούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έστω και από απόσταση.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πήραν μέρος σε μία zoom κλήση με θέμα τους εργαζόμενους στο ιατρικό τομέα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ανάμεσα σε όσα συζήτησαν μαζί τους ήταν και η διαδικασία των εμβολιασμών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης λοιπόν, ο Πρίγκιπας William αποκάλυψε έναν ακόμη λόγο για τον οποίο είναι υπερήφανος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο: «Η γιαγιά και ο παππούς μου έχουν κάνει το εμβόλιο και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς που το έκαναν. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουν όλοι το εμβόλιο. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι ασχολήθηκαν με το εμβολιαστικό πρόγραμμα γιατί μοιάζει απίθανο, πραγματικά. Γνώριζω πόσο σημαντική διαφορά πρόκειται να κάνει σε όλους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι νομίζω πως δεν είναι που συμβαίνει εύκολα και που έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό ανά τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί εδώ έχουμε το κορυφαίο στον κόσμο σύστημα υγείας και τους σωστούς ανθρώπους, έρευνα και ανάπτυξη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας William.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below