Φαίνεται πως η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν θα σταματήσει ποτέ να μας απασχολεί. Μετά τις αποκαλύψεις που ήθελαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα να απατά πρώτη τον πρίγκιπα Κάρολο, ένας ακόμη νέος ισχυρισμός μπλέκει τον πρωτότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισσάβετ σε μια ακόμη ενδοοικογενειακή περιπέτεια.

Η κακή σχέση της Meghan Markle με το παλάτι ήταν εξ’ αρχής γνωστή, οδήγησε άλλωστε και στη φυγή της στην Αμερική μαζί με τον πρίγκιπα Harry. Λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry, του μικρού Archie, φήμες είχαν κυκλοφορήσει για ρατσιστικά σχόλια απέναντι στη Δούκισσα του Σάσεξ και το αγέννητο μωρό. Φήμες οι οποίες από το παλάτι δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Σε αυτές τις φήμες -ουσιαστικά, επιβεβαιώνοντάς τις- είχε αναφερθεί και η ίδια η Meghan Markle στη συνέντευξή της στην Oprah.

H Meghan με μητέρα Αφροαμερικανή και πατέρα λευκό, είχε αποκαλύψει πως στη βασιλική οικογένεια υπήρξε ανησυχία για το χρώμα του μωρού που θα έφερνε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Archie. «Υπήρξαν ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του όταν θα γεννηθεί… Επρόκειτο για συζητήσεις που η οικογένεια είχε με τον Harry», είχε δηλώσει χωρίς να αποκαλύπτει ποιος είπε και τι.

Μέχρι που λίγες ημέρες ένα νέο βιβλίο -θα κυκλοφορήσει σύντομα και συγκαταλέγεται στα Best Sellers των New York Times- που όχι μόνο τις επιβεβαιώνει, αλλά αποκαλύπτει και πιο πρόσωπο έκανε αυτά τα σχόλια. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο 73χρονος πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος που ρώτησε την Καμίλα για τα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Όπως περιγράφει το βιβλίο, “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”, ο Κάρολος είπε στη σύζυγό του «αναρωτιέμαι πως θα μοιάζουν τα παιδιά» με την Καμίλα να απαντά «απόλυτα πανέμορφα» κι εκείνον να διευκρινίζει χαμηλόφωνα «εννοώ, ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας τους».

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Κάρολου που ρωτήθηκε από την New York Post για το νέο βιβλίο και όσα υποστηρίζει για τον πρίγκιπα της Ουαλίας, αρκέστηκε να απαντήσει πως «πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλια». 

Το βιβλίο περιγράφει, επίσης, τη σχέση των δύο αδελφών και των συζύγων τους, Kate και Meghan, που αρχικά ήταν τόσο καλή, ώστε να συμμετέχουν από κοινού σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και να λάβουν το προσωνύμιο The Fab Four (Οι υπέροχοι τέσσερις). Όμως, γρήγορα και ειδικότερα, μετά το Megxit τον Ιανουάριο του 2020, το ρήγμα στις σχέσεις William και Harry άρχισε να βαθαίνει με αποτέλεσμα σήμερα μετά βίας να απευθύνουν ο ένας στον άλλον τον λόγο. Αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου, τον περασμένο Απρίλιο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below