Μπορεί ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton να προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να χτίσουν ένα πιο απλό και συμπαθητικό για το ευρύ κοινό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο λογαριασμός τους στο Twitter δεν είναι τόσο ενεργός. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρίγκιπας William δήλωσε στο The Peter Crouch Podcast πως τον κρατούν συνειδητά μακριά από το @KensingtonRoyal account.

Παρόλα αυτά, μέσα στα χρόνια, ο 38χρονος William έχει μπει στον πειρασμό να παρακάμψει το πρωτόκολλο και να κάνει κάποια tweets ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του. Αυτά τα tweets δεν ήταν τυχαία, αλλά πραγματοποιήθηκαν σε στιγμές, που, όπως είπε στο The Peter Crouch Podcast,  βγήκε εκτός εαυτού και έχασε τον έλεγχο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας William δήλωσε:

«Όταν η Liverpool έπαιξε αυτό τον υπέροχο αγώνα ενάντια στην Barcelona, έχασα τον έλεγχο από τον ενθουσιασμό μου, άρπαξα αυτό το πράγμα, το Twitter και απλά έκανα ένα post. Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Έμεινα άφωνος πραγματικά. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες ποδοσφαίρου που έχω δει ποτέ.»

Έτσι εξηγείται!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below